Skip links

by Sauna Delizia

Professionele Gezichtsbehandelingen Antwerpen

Ervaar hoogwaardige gezichtsbehandelingen bij Med Clinic Antwerpen voor een stralende huid.

De beste verzorging voor uw gezicht

Geef je huid de zorg die het verdient met onze gezichtsbehandelingen bij Med Clinic in Antwerpen . Stap binnen in een oase van ontspanning en verjonging, waar onze ervaren professionals klaarstaan om je te verwennen met op maat gemaakte behandelingen. Van diepe reiniging en hydratatie tot anti-aging en huidverjonging, wij bieden een scala aan oplossingen om je huid te laten stralen. Ervaar de luxe van professionele gezichtsverzorging en onthul een stralende teint die je zelfvertrouwen versterkt.

MED CLINIC by Sauna Delizia

japanse headspa antwerpen

Med Clinic

by Sauna Delizia

Hét adres voor de beste behandelingen met hoogwaardige apparatuur. Sinds 2022 introduceren wij talloze behandelingen in samenwerking met Sauna Delizia .

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Onze toegewijde team bestaat enkel uit deskundige specialisten met officiële diploma's, die garant staan voor professionele zorg en kwaliteit.

Anti-aging en laserontharing

Ga voor een verjongde huid en een haarvrije look met onze geavanceerde anti-aging en laserontharing behandelingen!

Med Clinic is 7/7 open

Wij staan dagelijks geheel tot uw dienst

------------------------------
Boomsesteenweg 135
2610 Wilrijk - België

Skin care

Eerste keer?

Intake gesprek en advies.

Bij uw eerste bezoek aan Med Clinic te Antwerpen Wilrijk vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats, eventueel samen met een huidscan. Deze scan laat de diepere huidlagen zien zodat we gerichter advies kunnen geven en betere oplossingen kunnen aanbieden. Na de huidscan wordt er een behandelplan opgemaakt, de nodige thuisverzorging meegegeven en een eventuele vervolgafspraak ingepland.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.