Skip links

by Sauna Delizia

LICHAAMSBEHANDELINGEN

Ontdek ons aanbod in Antwerpen

De beste verzorging voor uw lichaam

Laat stress en spanning achter je terwijl we je meenemen op een reis naar totale ontspanning en verjonging. Van verstevigende massages tot doelgerichte huidverzorging en contouring, wij bieden een scala aan behandelingen om je lichaam te revitaliseren en te verjongen. Stap binnen en laat ons ervaren team van professionals je begeleiden naar een hernieuwde staat van welzijn en schoonheid. Med Clinic by Sauna Delizia.

MED CLINIC by Sauna Delizia

japanse headspa antwerpen

Med Clinic

by Sauna Delizia

Hét adres voor de beste Gezichts- en lichaamsbehandelingen met hoogwaardige apparatuur. Sinds 2022 introduceren wij talloze behandelingen in samenwerking met Sauna Delizia .

Gediplomeerde schoonheidsspecialisten

Onze toegewijde team bestaat enkel uit deskundige specialisten met officiële diploma's, die garant staan voor professionele zorg en kwaliteit.

Anti-aging en laserontharing

Ga voor een verjongde huid en een haarvrije look met onze geavanceerde anti-aging en laserontharing behandelingen!

Med Clinic is 7/7 open

Wij staan dagelijks geheel tot uw dienst

------------------------------
Boomsesteenweg 135
2610 Wilrijk - België

Skin care

Eerste keer?

Intake gesprek en advies.

Bij uw eerste bezoek aan Med Clinic te Antwerpen Wilrijk vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats, eventueel samen met een huidscan. Deze scan laat de diepere huidlagen zien zodat we gerichter advies kunnen geven en betere oplossingen kunnen aanbieden. Na de huidscan wordt er een behandelplan opgemaakt, de nodige thuisverzorging meegegeven en een eventuele vervolgafspraak ingepland.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.