Skip links

Chocolate & Champagne

Geniet van Luxe Verwennerij voor je Huid

Huidverzorging met natuurlijke ingrediënten

Bij Med-Clinic geloven we in de kracht van zelfzorg en verwennerij maar we vergeten niet dat al onze behandelingen resultaatgericht moeten zijn. Onze Chocolate & Champagne behandeling biedt niet alleen diepgaande hydratatie en verjonging voor je huid, maar ook een welverdiend moment van ontspanning en verwennerij voor lichaam en geest.

De Chocolate & Champagne behandeling is een combinatie van een Oxygen Rx en het Cocoa Enzyme. Bubbels op je huid tijdens de Oxygen Rx waarbij zuurstof op een veilige manier aan de huid wordt toegevoegd om maximale voordelen te bieden en om de rode huid die gepaard gaat met acne, rosacea en geelzucht te vervangen door een heldere huid. een heerlijke chocoladegeur in je neusgaten tijdens het enzymenmasker.

De cocoa enzyme bevat pure chocolade met antioxidanten uit rauw cacaopoeder, wat je huid beschermt, het genezingsproces stimuleert en tevens bijdraagt aan het verwijderen van opgebouwde keratine. Bovendien biedt het ontstekingsremmende voordelen waardoor je huid na de behandeling dagdagelijks zichtbaar verbeterd.

Onstpanning & Verwennerij

Chocolate & Champagne

Een acnevrije huid te mooi om waar te zijn? Zeker niet, maar het vergt wel wat toewijding en volharding. Heel consequent je thuisverzorging toepassen in combinatie met regelmatig een acnebehandeling op maat boeken. Want in het salon kan je specialist heel gericht gaan werken op jouw specifieke problemen en zo grote veranderingen teweegbrengen op relatief korte tijd. Daarom is de echte topper de Chocolate & Champagne Treatment. Niet alleen is de behandeling aangenaam en pijnloos, ze zorgt ook voor verbluffende resultaten. Dat zeggen wij niet zomaar, De Chocolate & Champagne behandeling is een combinatie van een Oxygen Rx en het Cocoa Enzyme. Bubbels op je huid tijdens de Oxygen Rx waarbij zuurstof op een veilige manier aan de huid wordt toegevoegd en een heerlijke chocoladegeur in je neusgaten tijdens het enzymenmasker.

chocolate & champagne Antwerpen

Diepe hydratatie en voeding voor de huid:

Tijdens de Chocolate & Champagne behandeling wordt de huid ondergedompeld in een rijke mix die diepe hydratatie biedt. Chocolade staat bekend om zijn vochtinbrengende eigenschappen en bevat antioxidanten die de huid voeden en beschermen tegen uitdroging. Door de combinatie met de oxygen behandeling die rijk is aan mineralen en vitamines, helpt het de huid te hydrateren en te verjongen.

Verjonging en revitalisering van de huid:

De strijd met acne voelt soms wel eindeloos aan. Acne is hardnekkig, moeilijk te verstoppen en vaak nefast voor je zelfvertrouwen. Soms lijkt er niets anders op te zitten dan er vrede mee te nemen en hopen dat het ooit vanzelf overgaat. Maar bij Med-clinic geloven we niet in bij de pakken blijven zitten. Wij beloven: er valt écht wel iets aan acne te doen!

Ontspanning van lichaam en geest:

Naast de fysieke voordelen biedt de Chocolate & Champagne behandeling ook diepe ontspanning voor zowel lichaam als geest. De zalige geur van chocolade kalmeert de zintuigen en helpt stress te verminderen. De rustgevende omgeving en de zachte aanrakingen tijdens de behandeling dragen bij aan een gevoel van totale ontspanning en welzijn.

Verbeterde teint en uitstraling van de huid:

Na afloop van de behandeling zal je huid er stralender en gezonder uitzien dan ooit tevoren. De hydraterende en voedende eigenschappen helpen de huidtextuur te verbeteren en een egalere teint te bevorderen en is een sterk aangeraden behandelen voor klanten met onzuiverheden en acné. Je huid zal er fris en jeugdig uitzien, met een natuurlijke gloed die je zelfvertrouwen een boost geeft

chocolate en champagne Antwerpen
Chocolate & champagne

Voordelen van de Behandeling

Ontdek de vele voordelen van onze Chocolate & Champagne behandeling, waaronder diepe hydratatie, verjonging van de huid, ontstekingsremmende werking en ontspanning van lichaam en geest, en een verbeterde teint en uitstraling. Trakteer uzelf op een moment van pure verwennerij en ervaar de luxe van deze unieke behandeling.

Enkele belangrijke vragen en antwoorden.

Meest gestelde vragen en antwoorden over onze Chocolate & Champagne treatment

In de meeste gevallen zijn er geen bijwerkingen verbonden aan de behandeling. Sommige mensen kunnen echter een lichte roodheid of irritatie ervaren, die meestal vanzelf verdwijnt.

De Chocolate & Champagne behandeling is uniek vanwege de combinatie van luxe ingrediënten die de huid voeden, hydrateren, ontstekingsremmend en verjongend werken. De heerlijke geur en de kalmerende eigenschappen van chocolade en champagne zorgen voor een onvergetelijke ervaring van verwennerij en ontspanning.

japanse headspa antwerpen

Transformeer je huid met de voedende kracht van chocolade en de verfrissende bubbels van champagne.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.