Skip links
@sauna Delizia

Massages & Cupping

Geniet van onze heerlijke en genezende massages & cupping

Massage Antwerpen

TRADITIONELE THAISE MASSAGE

Met een Thaise massage volgen we de 10 energielijnen die ons lichaam heeft. Ligamenten worden losser gemaakt, spieren gerekt en innerlijke blokkades worden verholpen. Aangezien we met professionele masseurs werken kunnen zij dankzij hun ervaring specifieke rug- nek- en schouderpijnen verlichten. Lichte pijn na deze massage kan ervaren worden. Dit is een teken dat interne blokkades werden opgeheven.

Prijzen

 • 60 minuten 75
 • 90 minuten 115
thaise aromaolie massage

THAISE AROMA OLIE MASSAGE

Hierbij gebruiken we olie naar uw persoonlijke keuze. Elke olie heeft specifieke eigenschappen waarbij relaxatie centraal staat. Bloedcirculatie wordt gestimuleerd en spierpijnen verzacht. Deze massage zorgt ook voor de afvoer van afvalstoffen. We raden u aan om na de massage voldoende water te drinken om afvalstoffen vlotter te doen verdwijnen.

Prijzen

 • 60 minuten 75
 • 90 minuten 115
voetmassage Antwerpen

VOETMASSAGE

Onze voeten staan dankzij de vele energiebanen in verbinding met het hele lichaam. Door gericht te masseren op verschillende drukpunten die onze voetzolen rijk zijn, stimuleren we onze energiebanen. Lichte pijn is hierna mogelijk maar wijst enkel maar op de doeltreffendheid ervan

Prijzen

 • 30 minuten 40
 • 60 minuten 75
hot stone massage Antwerp
HOTSTONE MASSAGE

De hotstones geven hun warmte af aan uw lichaam. Deze warmte dringt tot diep in de spieren door en geeft een ontspannend effect. De cirkelvormige bewegingen tijdens de massage stimuleren orgaanfuncties en afvalstoffen worden afgevoerd. We raden aan na de massage voldoende water te drinken om de afvoer van afvalstoffen te stimuleren.

Prijzen

 • 90 minuten 135
Thaise aromaolie massage + body scrub massage antwerpen
THAISE AROMA OIL + BODYSCRUB MASSAGE

Ideaal om uw lichaam terug in gereedheid te brengen voor een stralende zomer. Hierbij maken we voor de eerste maal gebruik van een scrub uit ons uitgebreid assortiment. Op deze manier ontdoen we uw voeten van alle onreinheden. Zo begint u met een zalig gevoel aan uw massage.

Prijzen

 • 90 minuten 130
zwangerschapsmassage Antwerpen

ZWANGERSCHAPSMASSAGE

Deze verschilt van de gewone massage daar de drukpunten die in verbinding staan met de baarmoeder vermeden worden. Dit type massage geven we pas vanaf het tweede trimester van de zwangerschap. De spieren laten ontspannen en de druk op de benen verminderen is waar deze massage naar streeft. Ook kunnen we extra aandacht geven voor rug en bekkenklachten.

Prijzen

 • 60 minuten 75
 • 90 minuten 115
Sportmassage Antwerp

SPORTMASSAGE

Bij sportmassage zal de druk van de handen en vingers zorgt ervoor dat stijve spieren losgemaakt worden. De doorbloeding verbetert en de spieren herstellen zich sneller. De kans op blessures vermindert maar zal ook het herstel bevorderen.

Prijzen

 • 60 minuten 75
 • 90 minuten 115
Cupping Antwerpen

Cupping Massage / therapie

Cupping massage is een alternatieve therapie die de bloedcirculatie verhoogt in het gebied waar de cups worden aangebracht. De huid wordt in de cup gezogen en de huid gaat daardoor omhoog staan. De kracht van vacuüm is sterk en dit stimuleert de doorbloeding en doorstroming van energie. Doordat de doorbloeding lokaal erg sterk wordt, worden de afvalstoffen in verklevingen en diepe spierknopen gemakkelijker afgevoerd.

Prijzen

 • 30 minuten 55
 • 60 minuten 105
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.