Skip links

HydraFacial KerAVIVE

Gezond haar begint met een gezonde hoofdhuid.

Voor dames & heren

Keravive is uniek in zijn soort, met een 3-stappen behandeling die een sessie in de praktijk combineert met een 30-daags thuiszorgprotocol.

Keravive behandeling

Keravive geeft uw hoofdhuid de nodige boost.

Keravive behandeling reinigt, voedt en hydrateert om een dikker en gezonder haar te bekomen.

Het herstelt de gezondheid van de hoofdhuid met een exclusieve mix van peptiden en groeifactoren van de nieuwste generatie.

Keravive behandeling in 3 stappen.

Keravive Complex hydrateert diep en voedt met een exclusieve cocktail van peptiden, proteïnen en groeifactoren.

Met een filler injecteert een cosmetisch arts gecrosslinked hyaluronzuur plaatselijk in de rimpels waardoor ze gaan opvullen. Dit blijft maanden zitten en wordt door het lichaam langzaam aan weer afgebroken. Echter met de huid die om de rimpel zit gebeurd niets. Met de SkinPen behandelen we de hele huid, echter wordt er niets in gespoten maar stimuleren we de natuurlijke functies van de huid. Hiervoor heb je wel wat geduld nodig want dit proces kan enkele weken tot een jaar duren. Onze ervaring is dat de combinatie van een filler en SkinPen behandeling ontzettend mooi is als je rimpels hebt maar ze mogen niet tegelijkertijd ondergaan worden.

Dit is een beetje verschillend per huidtype en indicatie. Een gemiddelde kuur bestaat uit 3 tot 6 behandelingen met een tussenpoos van 4 weken.

  • huidverjonging: we starten met 3 behandelingen waarna we 3 maanden stoppen om te kijken wat het gedaan heeft. Na deze 3 maanden kijken we of er nog meerdere behandelingen nodig zijn.
  • acne littekens: hierbij starten we in de meeste gevallen met 6 behandelingen met een tussenpoos van 4 weken. Na 3 behandelingen kijken we wel samen hoe de vorderingen zijn. Oppervlakkige littekens hebben minder behandelingen nodig dan diepe littekens.

Na de laserbehandeling is het resultaat niet meteen zichtbaar. Meestal ontstaat er na een paar minuten een rode papel rond de haarfollikel, wat aangeeft dat er veel hitte is ontwikkeld. De haartjes zitten los in de haarzakjes en kunnen gemakkelijk met een pincet worden uitgetrokken.

Na twee tot drie weken wanneer de epidermis wordt vernieuwd, zullen de haartjes vanzelf uitvallen. Gedurende deze periode lijkt het alsof de haartjes nog groeien, maar in werkelijkheid worden ze naar boven gedrukt door de epidermis.

keravive Antwerpen

Prijzen Hydrafacial Keravive haarbehandelingen

De behandeling wordt altijd geadviseerd in een kuur van 3 behandelingen
(inclusief de peptide complexspray) normaal aan
€ 1.485 nu aan € 1.335

  • 1 behandeling 495

    inclusief de peptide complex spray

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.