Skip links

OXYGEN + RX

By Circadia

Ontdek de kracht van Oxygen + RX by Circadia

Oxygen RX by Circadia maakt gebruik van een unieke formule die zuurstofmoleculen en essentiële voedingsstoffen afgeeft aan de huid, waardoor de celvernieuwing wordt gestimuleerd en de huid wordt verjongd. Deze behandeling is ontworpen om de huid te voorzien van de nodige bouwstenen voor een gezonde en stralende teint. Deze op maat gemaakte anti-verouderings- en ontstekingsremmende behandeling is volledig afgestemd op de individuele huidconditie en specifieke huidproblemen, dankzij de toevoeging van boosters en maskers. Met behulp van de Natural Face Lifting massage bieden we een diepgaande, liftende massage van het bindweefsel. Dit laatste dient wel als extra behandeling te worden bijgeboekt.

Transformeer je huid

OXYGEN + RX

Een geavanceerde behandeling die zuurstof en voedingsstoffen diep in de huid transporteert voor een stralende en gezonde teint. Bij Med-Clinic bieden we deze innovatieve behandeling aan om jouw huid te verjongen en te revitaliseren, met zichtbare resultaten van binnenuit.

herstellen van balans en welzijn

Ervaar de zuurstofboost waar je huid naar verlangt bij Med-Clinic!

swich Antwerpen

Enkele belangrijke vragen en antwoorden.

Meest gestelde vragen en antwoorden over onze OXYGEN + RX by Circadia behandeling

Ja, de Oxygen RX-behandeling is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Het is ontworpen om de huid te revitaliseren en te verjongen, ongeacht je huidtype.

De resultaten van een Oxygen RX-behandeling kunnen per persoon verschillen, maar veel mensen ervaren direct na de behandeling een verbeterde huidtextuur en een gezondere teint. Voor optimale resultaten wordt aanbevolen om een reeks behandelingen te ondergaan.

Nee, er is over het algemeen geen downtime na een Oxygen RX-behandeling. Sommige mensen ervaren een lichte roodheid kort na de behandeling, maar dit zou binnen enkele uren moeten verdwijnen. Je kunt direct na de behandeling je normale activiteiten hervatten.

japanse headspa antwerpen

Adem nieuw leven in je huid met Oxygen RX by Circadia bij Med-Clinic

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.