Skip links

Ontdek SWICH™ by Circadia Behandelingen bij Med Clinic in Antwerpen

innovatie en effectiviteit

Circadia's signature treatment

Circadia SWiCH™ Treatment staat synoniem voor innovatie en effectiviteit in huidverzorging. Deze geavanceerde behandeling op het gebied van huidvernieuwing combineert SWiCH™ cutting-edge wetenschap met bewezen resultaten. Het is niet zomaar een cosmetische ingreep, maar eerder een gerichte aanpak die de natuurlijke regeneratieve processen van de huid stimuleert. Met behulp van baanbrekende technologieën en zorgvuldig samengestelde ingrediënten biedt SWiCH™ een unieke ervaring die niet alleen de huid revitaliseert, maar ook haar jeugdige glans en vitaliteit herstelt. Ontdek hoe Circadia SWiCH™ Treatment de normen van huidverzorging herdefinieert en een nieuwe dimensie toevoegt aan het behoud van een gezonde en stralende huid. Deze op maat gemaakte anti-verouderingsbehandeling is volledig afgestemd op de individuele huidconditie en specifieke huidproblemen, dankzij de mogelijkheid tot het toevoegen van boosters en maskers. Met behulp van de Natural Face Lifting massage bieden we een diepgaande, liftende massage van het bindweefsel.

Transformeer je huid

SWICH™ by Circadia

De Swich™ Behandeling biedt een veilige, effectieve en niet-invasieve oplossing voor huidverjonging, met direct zichtbare resultaten en langdurige voordelen voor de gezondheid van de huid. Of je nu op zoek bent naar een verfrissende boost of een complete transformatie van je huid, de Swich™ Behandeling kan aan al jouw huidverzorgingsbehoeften voldoen.

swich Antwerpen
herstellen van balans en welzijn

Voordelen van Swich™ Behandeling

Enkele van de voordelen van de Swich behandeling:

Enkele belangrijke vragen en antwoorden.

Meest gestelde vragen en antwoorden over onze SWICH™ by Circadia behandeling

Ja, de Swich™ Behandeling is geschikt voor alle huidtypen, inclusief de gevoelige huid. Het is ontworpen om veilig en effectief te zijn voor verschillende huidcondities en -behoeften, zonder irritatie of downtime.

Een Swich™ Behandeling duurt meestal ongeveer 45-60 minuten. Voor optimale resultaten wordt aanbevolen om een reeks behandelingen te ondergaan, meestal in een kuur van 4-6 behandelingen met tussenpozen van 2-4 weken.

Na een Swich™ Behandeling kan je huid direct na de behandeling enigszins roodheid vertonen, maar dit zou binnen enkele uren moeten verminderen. Sommige mensen ervaren ook een lichte afschilfering van de huid in de dagen na de behandeling, wat normaal is als de huid zich vernieuwt. Het is belangrijk om tijdens deze periode je huid goed te hydrateren en te beschermen tegen de zon met een zonnebrandcrème met een hoge SPF.

japanse headspa antwerpen

SWICH™ - Laat je huid stralen met Swich treatment by Circadia - de ultieme switch naar schoonheid!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.