Skip links

by Sauna Delizia

By Mesoestetic

Ontdek ons aanbod

De beste verzorging met Mesoestetic

Ontdek éen van de meest geavanceerde huidverzorging van Mesoestetic bij Med Clinic Antwerpen. Stap binnen in een wereld van wetenschappelijke innovatie en luxueuze behandelingen, ontworpen om je huid te transformeren en te verjongen. Mesoestetic biedt een uitgebreid assortiment aan hoogwaardige producten en professionele behandelingen die zijn ontwikkeld met behulp van cutting-edge technologieën en actieve ingrediënten van farmaceutische kwaliteit.

MED CLINIC by Sauna Delizia

japanse headspa antwerpen

Med Clinic

by Sauna Delizia

Hét adres voor de beste Gezichts- en lichaamsbehandelingen met hoogwaardige apparatuur. Sinds 2022 introduceren wij talloze behandelingen in samenwerking met Sauna Delizia .

Skin care

Eerste keer?

Intake gesprek en advies.

Bij uw eerste bezoek aan Med Clinic te Antwerpen Wilrijk vindt er een uitgebreid intakegesprek plaats, eventueel samen met een huidscan. Deze scan laat de diepere huidlagen zien zodat we gerichter advies kunnen geven en betere oplossingen kunnen aanbieden. Na de huidscan wordt er een behandelplan opgemaakt, de nodige thuisverzorging meegegeven en een eventuele vervolgafspraak ingepland.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.