Skip links

Age Element

Ontketen de Jeugdige Glans van je Huid

Het Geheim van Age Element

De Mesoestetic Age Element Anti-aging Facial is een innovatieve, exclusieve anti-verouderingsbehandeling van Mesoestetic, die naadloos past binnen ons streven naar een verfijnd verouderingsproces. Deze op maat gemaakte anti-verouderingsbehandeling is volledig afgestemd op de individuele huidconditie en specifieke huidproblemen, dankzij de toevoeging van boosters en maskers. Met behulp van de Natural Face Lifting massage bieden we een diepgaande, liftende massage van het bindweefsel.

Video afspelen over age element antwerpen
Een Op Maat Gemaakte Ervaring

AGE ELEMENT

Bij de Age Element behandeling staat personalisatie centraal. Onze ervaren huidspecialisten zullen een grondige analyse van je huid uitvoeren om de specifieke behoeften en doelen te identificeren. Op basis hiervan wordt een op maat gemaakt behandelplan opgesteld, dat kan bestaan uit een combinatie van peelings, microdermabrasie, collageeninductietherapie en andere geavanceerde technieken.

herstellen van balans en welzijn

Wat Kun je Verwachten?

Het doel is om de huid zo lang mogelijk mooi en gezond te houden. Dit wordt bereikt door Mesoestetic met behulp van het Meso Age Element System, waarbij:

age element antwerpen

Enkele belangrijke vragen en antwoorden.

Meest gestelde vragen en antwoorden over onze Age Element behandeling

Direct na de behandeling kun je een verbetering van de huidtextuur en -toon ervaren, evenals een verminderde zichtbaarheid van fijne lijntjes en rimpels. Je huid zal er ook stralender en gladder uitzien.

  • Ja, de behandeling kan helpen bij het verminderen van pigmentvlekken en het verbeteren van de algehele helderheid van de teint. Naarmate de behandeling vordert, kunnen pigmentvlekken geleidelijk vervagen.

De resultaten van de Age Element behandeling zijn langdurig, maar onderhoudsbehandelingen kunnen nodig zijn om de resultaten te behouden. Dit kan variëren afhankelijk van factoren zoals huidtype, levensstijl en externe invloeden zoals blootstelling aan de zon.

japanse headspa antwerpen

Age Element - Nieuwe huid, nieuwe jij: Ontketen de jeugdige glans met Age Element!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.