Skip links

Cosmelan behandeling

De gekende pigmentbehandeling.

Cosmelan is al meer dan 30 jaar de behandeling voor pigmentvlekken.

Ook de enige gekende behandeling wereldwijd waarmee je 95% van het diepliggend melasma (zwangerschapsmasker) kan wegwerken.

cosmelan gezichtsbehandeling

Waarom kiest men voor Cosmelan behandeling?

De Cosmelan-behandeling van Mesoestetic is een revolutionaire behandeling die bekend staat om zijn effectieve aanpak van huidverkleuringen, pigmentvlekken en melasma. Met bewezen resultaten en een wereldwijde reputatie van tevreden klanten, biedt deze behandeling een niet-invasieve en veilige oplossing om een egale en stralende teint te bereiken. Door te kiezen voor de Cosmelan-behandeling, investeert u in een bewezen methode die uw huid transformeert en uw zelfvertrouwen versterkt. De behandeling is geschikt voor alle huidtypes.
Naast het effectief aanpakken van huidverkleuringen en pigmentvlekken, heeft de Cosmelan-behandeling van Mesoestetic ook anti-aging voordelen. De behandeling helpt aanzienlijk bij het verbeteren van de textuur en stevigheid van de huid, waardoor fijne lijntjes en rimpels verminderen. Met de Cosmelan-behandeling kunt u genieten van een gladde, egale huid zonder ongewenste pigmentvlekken en verkleuringen. Laat uw natuurlijke schoonheid stralen kies vandaag nog voor de Cosmelan-behandeling.

Hoe gaat de Cosmelan behandeling in zijn werk?

De Cosmelan behandeling is een intensieve behandeling en heeft enige voorbereiding nodig. Het gaat als volgt in zijn werk:

Cosmelan behandeling

Meest gestelde vragen bij Cosmelan.

Het resultaat is per persoon verschillend maar pigmentvlekken zullen aanzienlijk verminderen tot zelfs volledig verdwijnen. Meestal zie je dit al binnen 1 maand na de behandeling. Echter is het wel heel belangrijk om dagelijks een goede zonbescherming te blijven gebruiken en je volledig aan de voorschriften te houden.

De Cosmelan behandeling is een zeer intensieve behandeling waarbij een sterke vervelling zal optreden, dit kan enige tijd duren! Een goede voorbereiding en nabehandeling is daarom noodzakelijk. Ook kan de huid er rood uitzien. Daarnaast is het belangrijk om dagelijks een goede dagverzorging met UV-bescherming te gebruiken om je nieuwe huid goed te beschermen.

 
  • Cosmelan 2 : depigmentation cream
  • Melan Recovery : verzachtende en kalmerende balsem
  • Melan 130 Pigment Control : gekleurde dagverzorging met een hoge UVA-UVB bescherming

Cosmelan behandeling prijzen

Het totale behandeltraject kost € 695,00 en bij ons betaal je dit bedrag in 3 delen. In dit bedrag zijn alle behandelingen en diverse thuisproducten inbegrepen (Cosmelan 2 creme, Melan recovery verzorgende creme en Melan pigment control zonbescherming). 

In 3 delen betalen is ook mogelijk!

eerste sessie

€250

Cosmelan intake + huidscan

Opmerking
U hebt de mogelijkheid om de eerste sessie met de tweede te combineren op uw eerste afspraak. Graag vermelden bij het maken van uw afspraak wat uw voorkeur geniet. 

tweede sessie

€250

Voorbereidende peeling op de Cosmelan

Opmerking
Zie opmerking eerste sessie.

3de sessie

€245

Aanbrengen van Cosmelan masker 1

Opmerking
Omdat je met het masker op naar huis gaat en dit een okergele-bruine kleur heeft, kan je best de wagen parkeren bij ons voor het gebouw.

*Onze prijzen zijn inclusief btw.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.