Skip links

Global Eyecon

Dé behandeling voor donkere kringen onder de ogen,wallen en overhangende oogleden.

Een innovatieve behandeling ontwikkeld door Mesoestetic™, specifiek gericht op het verbeteren van het uiterlijk en de gezondheid van de delicate huid rond de ogen.

Global Eyecon bevat krachtige ingrediënten die de collageenproductie stimuleren en de elasticiteit van de huid verbeteren, waardoor de oogcontour er steviger en jeugdiger uitziet.

Voordelen van Global Eyecon by Mesoestetic ™

Global eyecon Antwerpen

Ontdek de Verbluffende Resultaten met Global Eyecon bij Med Clinic!

Bij Med Clinic zijn we trots op de verbluffende resultaten die we bereiken met onze behandelingen, Global Eyecon is geen uitzondering op. Onze cliënten hebben ervaren hoe deze geavanceerde oogbehandeling hun oogcontour verjongt, donkere kringen vermindert en fijne lijntjes gladstrijkt voor een jeugdiger uitstraling.

  Hierdoor zal de huid er helderder en energieker uitzien.

  global eyecon antwerpen

  Meest gestelde vragen bij Global Eyecon by Mesoestetic ™

  Een behandeling met Global Eyecon bij Med Clinic kunt u een aanzienlijke verbetering verwachten in de uitstraling van uw oogcontour. Na de behandeling zult u merken dat de tere huid rond uw ogen er steviger, gladder en jeugdiger uitziet. Donkere kringen onder de ogen kunnen aanzienlijk verminderd worden, waardoor uw ogen een helderdere en meer uitgeruste uitstraling krijgen. Globaal gezien kunt u een verjongde en revitaliseerde oogopslag verwachten, waardoor u zelfverzekerder en stralender zult voelen.

  De resultaten van een behandeling met Global Eyecon kunnen variëren, maar veel mensen ervaren al verbeteringen na de eerste paar behandelingen. Voor optimale resultaten wordt echter meestal een behandelplan aanbevolen dat bestaat uit meerdere sessies, afhankelijk van uw specifieke huidconditie en doelen. Uw huidspecialist bij Med Clinic zal een behandelplan op maat voor u opstellen en u adviseren over de verwachte tijdlijn voor het zien van resultaten.

  We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.