Skip links
@sauna Delizia

Mesopeels

Bekijk ons aanbod van Mesopeels by Mesoestetic

party peel antwerpen

MESOPEEL JESSNER (PARTYPEEL)​

Mesopeel Jessner, ook bekend als de Party Peel, is een intensieve huidbehandeling die ontworpen is om de huid te verjongen, te revitaliseren en een stralende gloed te geven. Deze peeling combineert verschillende zuren, waaronder salicylzuur, melkzuur en resorcinol, om diep in de huid door te dringen en een breed scala aan huidproblemen aan te pakken.

Geschikt voor alle huidtypes

Mesopeel Salysylic

Mesopeel Salicylic is een geavanceerde huidbehandeling die speciaal is ontworpen om onzuiverheden aan te pakken en een heldere, stralende teint te onthullen. Deze peeling maakt gebruik van salicylzuur, een krachtig ingrediënt dat diep in de poriën doordringt om overtollig talg en onzuiverheden te verwijderen, waardoor de huid wordt gereinigd en verfrist.

Geschikt voor huidtype: vette en acne-gevoelige huid, verstopte poriën, onregelmatige huidtextuur

mesopeel salicylic Antwerpen
glycolic Antwerpen

Mesopeel Glycolic

Mesopeel Glycolic is een geavanceerde huidbehandeling die speciaal is samengesteld om de huidtextuur te verbeteren, tekenen van veroudering te verminderen en een jeugdige uitstraling te bevorderen. Deze peeling maakt gebruik van glycolzuur, een krachtig alfahydroxyzuur dat de huid exfolieert en vernieuwt, waardoor een gladde, stralende teint tevoorschijn komt.

Geschikt voor huidtype: droge huid, gevoelige huid, zonbeschadigde huid

Mesopeel Mandelic

Mesopeel Mandelic is een geavanceerde huidbehandeling die speciaal is geformuleerd om de huid te verjongen, te verbeteren en te verhelderen. Deze peeling maakt gebruik van mandelzuur, een mild alfahydroxyzuur dat de huid exfolieert en vernieuwt, waardoor een stralende en jeugdige teint tevoorschijn komt.

Geschikt voor huidtype: gevoelige huid, hyperpigmentatie, onzuivere huid, huidveroudering

mandelic antwerpen
mesopeel tca antwerpen

Mesopeel TCA

Mesopeel TCA is een geavanceerde huidbehandeling die is ontworpen om de huid te verjongen, te verbeteren en te revitaliseren. Deze peeling maakt gebruik van trichloorazijnzuur (TCA), een krachtige chemische stof die diep in de huid doordringt om een breed scala aan huidproblemen aan te pakken en een jeugdige uitstraling te bevorderen.

Geschikt voor huidtype: zonbeschadigde huid, diepe rimpels, pigmentatieproblemen

Mesopeel Melanostop

Mesopeel Melanostop is een geavanceerde huidbehandeling die speciaal is ontwikkeld om hyperpigmentatie aan te pakken en een egale, stralende teint te bevorderen. Deze peeling combineert krachtige ingrediënten om donkere vlekken en onregelmatige pigmentatie te verminderen, terwijl het de huid exfolieert en vernieuwt voor een jeugdige uitstraling.

Geschikt voor huidtype: hyperpigmentatie, donkere vlekken, ouderdomsvlekken en melasma

melanostop Antwerpen
azelan Antwerpen

Mesopeel Azelan

Mesopeel Azelan is een geavanceerde huidbehandeling die speciaal is samengesteld om verschillende huidproblemen aan te pakken, zoals acne, rosacea en hyperpigmentatie. Deze peeling combineert azelaïnezuur met salicylzuur om de huid te exfoliëren, poriën te ontstoppen en ontstekingen te verminderen, waardoor een gezondere en egalere teint ontstaat.

Geschikt voor huidtype: acne, hyperpigmentatie, rosacea

Mesopeel Lactic

Mesopeel Lactic is een innovatieve huidbehandeling die speciaal is ontwikkeld om de tekenen van veroudering te verminderen en een jeugdige uitstraling te bevorderen. Deze peeling maakt gebruik van melkzuur, een mild en effectief ingrediënt dat de huid exfolieert en vernieuwt, waardoor een gladde, stralende huid tevoorschijn komt.

Geschikt voor huidtype: ernstige tekenen van veroudering, ongelijkmatige teint en acne

lactic Antwerpen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.