Skip links

Complete Facial Renewal Therapy

Weg met onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkige pigmentvlekken

Ontdek de geheimen van tijdloze schoonheid met Complete Facial Renewal Therapy

Jouw weg naar een stralende teint

Complete Facial Renewal Therapy Antwerpen

Wat is Complete Facial Renewal Therapy ?

Complete Facial Renewal Therapy is veel meer dan alleen een gezichtsbehandeling. Het is een holistische benadering van huidverjonging die zich richt op het verbeteren van de algehele gezondheid en schoonheid van je huid.

Voordelen van Complete Facial Renewal Therapy :

Onze huidtherapie combineert geavanceerde technologieën, zoals microdermabrasie, LED-lichttherapie en ultrasound, met krachtige actieve ingrediënten en ontspannende massagetechnieken voor een allesomvattende ervaring.

Herstel, vernieuw en verjong je huid met Complete Facial Renewal Therapy - voor een tijdloze schoonheid

Een holistische benadering van huidverjonging die zich richt op het herstellen, vernieuwen en verjongen van je huid. Onze therapie is ontworpen om alle aspecten van je huid te revitaliseren, waardoor je een tijdloze schoonheid bereikt die van binnenuit straalt.

Complete Facial Renewal Therapy Antwerpen

HOE GAAN WE TE WERK?

Intake gesprek

Nadat we via een intake gesprek de nodige info hebben besproken over wat jouw huid nu precies nodig heeft, gaan we je uitnodigen om op onze comfortabele behandeltafel plaats te nemen.

stap 1

Consultatie en Huidanalyse

Onze behandeling begint met een uitgebreid consult waarbij we je huidanalyseren om een beter inzicht te krijgen in de conditie van je huid en je specifieke behoeften en doelen te bespreken. Tijdens dit consult bespreken we ook eventuele huidproblemen, allergieën of medicatie die van invloed kunnen zijn op de behandeling.

stap 2

Aanpassing van de Behandeling

Op basis van de resultaten van de huidanalyse stellen we een gepersonaliseerd behandelplan op dat is afgestemd op jouw specifieke behoeften en doelen. Dit behandelplan kan verschillende technieken en producten omvatten, zoals microdermabrasie, LED-lichttherapie, ultrasound en specifieke huidverzorgingsproducten die zijn geselecteerd op basis van je huidtype en -conditie.

stap 3

Uitvoering van de Behandeling

Zodra het behandelplan is opgesteld, gaan we over tot de uitvoering van de behandeling. Dit kan verschillende stappen omvatten, afhankelijk van de gekozen technieken en producten. Tijdens de behandeling reinigen we eerst de huid grondig om onzuiverheden en overtollig talg te verwijderen. Vervolgens passen we de gekozen technieken toe om de huid te exfoliëren, te hydrateren, te stimuleren en te voeden, waardoor de huid wordt vernieuwd en verjongd.

stap 4

Nazorg en Advies

Na de behandeling bieden we nazorg en advies om ervoor te zorgen dat je de beste resultaten behaalt en je huid gezond en stralend blijft. We geven advies over hoe je je huid thuis kunt verzorgen, inclusief aanbevelingen voor huidverzorgingsproducten en tips voor een gezonde levensstijl. We moedigen ook regelmatige follow-up afspraken aan om de voortgang van je huid te evalueren en eventuele aanpassingen aan het behandelplan aan te brengen indien nodig.

ENKELE TIPS:

Volg een goede huidverzorgingsroutine: Na je behandeling is het belangrijk om je huid goed te verzorgen om de resultaten te behouden en te verbeteren. Gebruik milde reinigingsmiddelen, hydraterende crèmes en zonnebrandcrème met een hoge SPF om je huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf.

Bescherm je huid tegen de zon: Zonneschade is een van de belangrijkste oorzaken van vroegtijdige veroudering van de huid. Draag altijd zonnebrandcrème met een hoge SPF, zelfs op bewolkte dagen, en vermijd blootstelling aan de zon tijdens de heetste uren van de dag.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.