Skip links

Hifu

Wij bieden onze klanten een 2de jeugd aan

de gouden standaard voor een natuurlijke facelift

Hifu, ook bekend als High-Intensity Focused Ultrasound (Hifu), is een geavanceerde niet-invasieve procedure die gebruik maakt van ultrageluidsgolven om de diepere lagen van de huid te bereiken. Door gerichte energie af te geven, stimuleert Hifu de natuurlijke productie van collageen en elastine, waardoor de huid strakker en steviger wordt. U merkt meteen vanaf de eerste behandeling een aanzienlijk verschil.

Een PRoces in 3 fasen

Hifu Technologie

HIFU-technologie, of gefocusseerd ultrageluid met hoge intensiteit, werkt als een vergrootglas dat zonnestralen op een specifiek punt richt om warmte te produceren. In plaats van licht gebruikt HIFU geluidsgolven die niet hoorbaar zijn voor het menselijk oor. Deze geluidsgolven worden geconcentreerd op een specifiek gebied onder het huidoppervlak. Deze techniek combineert drie synergetische werkingen om de effectiviteit te maximaliseren: - Meacute;canisch effect: geluidstrillingen doen collageenvezels samentrekken en stimuleren de vernieuwing ervan door fibroblasten.
- Cavitatie-effect: Ultrasone trillingen veroorzaken drukveranderingen die de reorganisatie van huidweefsel bevorderen. - Thermisch effect: De omzetting van ultrasone energie in warmte draagt bij aan de versteviging en verbetering van de huidtextuur.

Hifu Antwerpen

Diepgaande Huidverstrakking

Hifu maakt gebruik van geavanceerde ultrasone technologie om diep in de huidlagen door te dringen, tot wel 4,5 mm diep. Door deze diepe penetratie kan het de collageenproductie stimuleren op een niveau dat niet mogelijk is met oppervlakkigere behandelingen. Het resultaat is een aanzienlijke verbetering van de huidverstrakking, waardoor uw huid er steviger en jeugdiger uitziet.

Niet-chirurgisch Alternatief

In tegenstelling tot traditionele chirurgische facelifts, die invasieve incisies en een langdurig herstelproces vereisen, biedt Hifu een niet-invasieve en niet-chirurgische benadering van huidverstrakking. Dit betekent dat er geen snijwonden nodig zijn en dat er geen hersteltijd is, waardoor u snel weer uw normale activiteiten kunt hervatten.

Directe Resultaten

Hoewel sommige resultaten van Hifu direct na de behandeling zichtbaar kunnen zijn, zoals een lichte huidverstrakking, worden de meeste verbeteringen geleidelijk in de loop van enkele maanden na de behandeling gezien. Dit komt doordat de nieuwe collageenproductie tijd nodig heeft om zich te ontwikkelen en de huid steviger te maken.

Comfortabele Behandeling

Hifu wordt over het algemeen als comfortabel ervaren, met slechts milde warmtesensaties tijdens de behandeling. Er is geen verdoving nodig, wat betekent dat u zich comfortabel en ontspannen kunt voelen terwijl u geniet van de voordelen van deze innovatieve procedure.

hifu before after Antwerpen
Before and After

Onmiddelijke Resultaten

Het grote voordeel van HIFU is dat de reusltaten al te zien zijn na de eerste sessie. Die resultaten zullen geleidelijk aan blijven verbeteren en zijn na 12 weken volledig merkbaar, zoals bijvoorbeeld een verbetering van de huidelasticiteit. (1) We stellen vast dat de huid elastischer en strakker is, de vorm van het gezicht is beter gedefinieerd, de gelaatstrekken zijn versterkt en de rimpels in de hals en het decolleté zijn minder zichtbaar.

Enkele belangrijke vragen en antwoorden.

Meest gestelde vragen en antwoorden over onze HIFU treatment

De duur van een Hifu-behandeling kan variëren afhankelijk van het te behandelen gebied en de individuele behoeften van de patiënt. Over het algemeen duurt een sessie tussen de 30 en 60 minuten.

Hoewel sommige verbeteringen direct na de behandeling zichtbaar kunnen zijn, zoals een lichte huidverstrakking, worden de meeste resultaten geleidelijk in de loop van enkele maanden na de behandeling gezien. Dit komt doordat de nieuwe collageenproductie tijd nodig heeft om zich te ontwikkelen en de huid steviger te maken.

japanse headspa antwerpen

Ontdek de revolutionaire technologie van Hifu voor een huid die strakker en jeugdiger aanvoelt, zonder de noodzaak van invasieve ingrepen of hersteltijd.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.