Skip links

Hydrafacial

Weg met onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkige pigmentvlekken

Hydracfacial is één van onze
meest geboekte behandelingen.

Een populaire gezichtsbehandeling met onmiddellijke resultaat.

Hydrafacial behandeling antwerpen

Wat is Hydrafacial juist?

Met de behandeling HydraFacial maken we gebruik van gepatenteerde vortextechnologie om de huid diep te reinigen.

Deze behandeling verwijdert onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur, dode huidcellen en verbetert pigmentatie door de verrijking van de huid met volgende voedingsstoffen die botanische ingrediënten bevatten:

Daarnaast biedt HydraFacial ook krachtige antioxidanten ter bestrijding van schade veroorzaakt door vrije radicalen – vervuiling, zon en stress – die de huid aantasten en het verouderingsproces kunnen versnellen.

Resultaat? Glow en wow!

Het resultaat van deze nieuwe technologie heeft ons versteld doen staan. Onder hoge druk (vortex technologie) worden er hoogwaardige ingrediënten in de huid gebracht. De Hydrafacial combineert drie verschillende stappen in 1 behandeling en dat zorgt voor de prachtige glow op uw huid.

HydraFacial resultaat antwerpen

HOE GAAN WE TE WERK?

Intake gesprek

Nadat we via een intake gesprek de nodige info hebben besproken over wat jouw huid nu precies nodig heeft, gaan we je uitnodigen om op onze comfortabele behandeltafel plaats te nemen.

stap 1

REINIGING EN PEELING

Eerst gaan we de huid diep reinigen. We gebruiken hiervoor een melkzuur en glucosamine. Beide zorgen ervoor dat de dode huidcellen die als dakpannen over elkaar heen liggen en vastgehouden worden door “cementlagen” losgeweekt worden. Het serum gaat namelijk deze huidvetten verweken. Daarna schrapen we met de daarvoor ontworpen tip over de huid en verwijderen we je dode huidcellen die je huid grauw en dof maken.

Nu gaan we de huid peelen. We werken met een combinatie van glycolzuur en salicylzuur die ervoor zorgen dat de poriën geopend worden en onzuiverheden los komen te zitten. Je kunt dit een beetje voelen prikkelen op de huid maar het doet geen pijn. In de eerste behandeling gebruiken we een milde peeling vloeistof en in de daarop volgende behandelingen kunnen we een sterkere peeling vloeistof gebruiken afhankelijk van uw noden.

Indien u eveneens een huidanalyse heeft geboekt met ons huidanalysetoestel Meitu van Aesthetic gelieve dan zonder make-up te komen.

stap 2

EXTRACTIE EN HYDRATATIE

Alle onzuiverheden, make-up resten en afvalstoffen in je poriën zitten nu al wat losser. We gaan met een hogere vacüum de poriën leegmaken maar tegelijkertijd gaan we de huid hydrateren. Als je de HydraFacial behandeling elke 4 weken herhaalt dan zul je zien dat we meer en dieper de poriën kunnen zuiveren maar ook dat ze minder snel terug komen en u zelf ook minder snel moet terugkomen. We zien zelfs dat de poriën fijner worden dankzij de gezonde celvernieuwing..

stap 3

INSLUIZING EN BESCHERMING

HydraFacial heeft een gepatenteerd insluissysteem waarmee we de skinboosters en serums diep in je huid kunnen brengen, zonder dat we de huid beschadigen. In deze producten zitten zeer krachtige antioxidanten die zorgen voor een betere bescherming. Wist je dat onder andere de zon (UV-straling) de grootste veroorzaker van huidveroudering is? Zorg er daarom voor dat je elke dag antioxidanten en een zonnefactor (SPF) in je dagverzorging hebt. Door jouw huid goed te beschermen zal hij er gezonder en stralender uit zien.

Uit onze collectie aan booster gebruiken we ook hyaluronzuur wat tot duizend keer zijn eigen massa aan vocht bindt, het is daarom een super vochtbinder en zorgt voor een betere vochtbalans (hydratatie) in je huid. Deze booster kan ook een lichte prikkeling geven omdat de antioxidanten de giftige stoffen in je huid beginnen aan te vallen. Deze giftige stoffen noemen we ook wel vrije radicalen. Ze zorgen namelijk dat je huid sneller gaat verouderen, dus de prikkelingen die je nu voelt zijn positief. Naast dit alles is het belangrijk dat je goed water drinkt of vochthoudende voedingsproducten zoals watermeloen, komkommer enz. Vermijdt koffie, thee of frisdranken.

stap 4

NA DE BEHANDELING

De huid is nu goed verzadigd met antioxidanten en hyaluronzuur zodat we nu alleen nog de huid goed moeten beschermen voor de buitenlucht. Hiervoor gebruiken we een creme met antioxidanten. Je kunt nu opnieuw prikkelingen voelen. U zal direct een opmerkelijke glow en een babyhuid ervaren. Soms kan er nog wat roodheid ontstaan, die ook snel wegtrekt. Bij uw vertrek, moet u altijd een sunblock (SPF) gebruiken. Dit wordt gratis aangeboden in onze clinic.

ZICHTBARE DODE HUIDCELLEN

We laten je nu het afvalbakje zien zodat je kunt zien wat er allemaal van je huid is afgekomen. Hierin zie je dode huidcellen, mee-eters, giftige stoffen en alles wat er niet in de huid hoort.

TIP

Voor het mooiste resultaat raden we je aan om deze behandeling om de 4 weken tot 6 weken te herhalen. Want na 28 dagen vernieuwen de huidcellen zich en begint je huid opnieuw te verstoppen door allerlei vuile stoffen. Med-clinic by Delizia ziet de Hydrafacial als een essentiële basisbehandeling die de huid diep reinigt, hydrateert en verjongt. Het combineert reiniging, exfoliatie, extractie, hydratatie en antioxidantenbescherming in één sessie. Hydrafacial is belangrijk vanwege zijn vermogen om de huid te verbeteren, te revitaliseren en te verjongen, Ze is geschikt voor alle huidtypes en huidproblemen zonder downtime. Het biedt een effectieve en veilige manier om een gezonde en stralende huid te bereiken.

U mag tot 14 dagen na de behandeling geen andere behandelingen ondergaan zoals laserontharing, IPL, chemische peelings, ...

Hydrafacial prijzen

Onze prijzen zijn inclusief btw.

 • Hydrafacial x Oxyface 205

  Lymfedrainage - Pigmentatie, Anti-Aging, Rosacea, Glamour & Glow…

 • Hydrafacial Boost 185

  Pigmentatie, Anti-Aging, Rosacea, Glamour & Glow…

 • Hydrafacial Signature 155

  Basisbehandeling Voor De Eerste Keer een degelijke dieptereiniging

 • Perk Oogverzorging 40

  Donkere Kringen/Fijne Lijntjes - Supplement Bij Hydrafacial

 • Perk Lipverzorging 40

  Droge/Doffe Lippen - Supplement Bij Hydrafacial

 • Huidanalyse met Meitu van Aesthetic 40
 • Hydrafacial voor zwangeren zonder zuren 155
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.