Skip links

Infuzion Systems

bij Med Clinic in Antwerpen

INFUZION SYSTEMS®

Een nieuwe revolutionaire skinbooster-behandeling zonder prikjes? Ontdek de kracht van Infuzion System®. Geef de huid meer volume, verbeter de hydratatie van binnenuit, herstel verloren volume en optimaliseer contouring met behulp van de kracht van galvanische stroom. Een ontspannende behandeling met directe en langdurige resultaten.​

De Technologie

Moleculen

De huid kan slechts moleculen tot 500 Dalton doorlaten. Klassieke serums of huidcrèmes bevatten vaak ingrediënten die groter zijn dan 500 Dalton, waardoor ze niet in de huid kunnen doordringen. Dankzij de technologie van het Infuzion System kunnen de actieve ingrediënten echter wél de huid binnendringen en zichtbare resultaten opleveren. Het Infuzion System® is een revolutionaire behandeling waarmee huidverjongend hyaluronzuur volledig pijnloos en zonder naalden kan worden ingebracht, waardoor de huid gehydrateerd wordt en zichtbare rimpels gladgestreken worden.

infuzion gun

Pijnloze Huidverjonging

Ontdek de kracht van het Infuzion System®, een revolutionaire behandeling die huidverjongend hyaluronzuur volledig pijnloos en zonder naalden in de huid brengt. Deze geavanceerde technologie hydrateert de huid diepgaand en strijkt zichtbare rimpels glad, voor een jeugdige en stralende uitstraling.

Maximale Hydratatie

Hyaluronzuur, een natuurlijke stof die meer dan 1.000 keer zijn eigen gewicht aan water kan vasthouden, zorgt voor maximale hydratatie van de huid. Dankzij het Infuzion System® wordt dit krachtige ingrediënt met een speciaal aangepaste pH-waarde diep in de huid en haar cellen gebracht, wat resulteert in langdurige hydratatie en een volle, gezonde huid.

Geavanceerde Technologie

Het Infuzion System® maakt gebruik van de medisch bewezen methode van iontoforese, waarbij een continue elektrische stroom de actieve ingrediënten diep in de huid transporteert. Met behulp van gespecialiseerde koolstofvezel en een ingebouwde sensor wordt hyaluronzuur nauwkeurig gedoseerd en zonder risico op verbranding toegediend, voor veilige en effectieve resultaten.

Op Maat Gemaakte Behandelingen

Met de keuze uit twee krachtige producten, BOOZTER en VOLYMIZER, biedt het Infuzion System® op maat gemaakte oplossingen voor elke huidbehoefte. BOOZTER combineert hyaluronzuur met vitamines en antioxidanten om fijne rimpels en donkere kringen te verminderen, terwijl VOLYMIZER puur hyaluronzuur gebruikt om extra volume te geven. Beide producten zijn samengesteld uit niet-dierlijk hyaluronzuur, geproduceerd door niet-pathogene microbiële fermentatie.

infuzionoverview
de Behandeling

ZONDER NAALDEN

Het Infuzion System® is gebaseerd op de medisch bewezen methode van iontoforese. Hierbij wordt een continue elektrische stroom gebruikt om de moleculen van een huidverzorgingsproduct naar een elektrisch veld over te brengen. Hierdoor kunnen de geïoniseerde producten de huid binnendringen zonder het gebruik van naalden. Het Infuzion System® is een innovatieve technologie voor esthetische huidbehandelingen, met verschillende behandelopties op basis van geïoniseerde oplossingen en zorgvuldig geselecteerde programma's. Het geheim van een jeugdige uitstraling ligt in het vinden van een balans tussen een gezonde levensstijl, effectieve huidverzorging en het omarmen van zelfzorgpraktijken die zowel het innerlijke als het uiterlijke welzijn bevorderen.

Wetenschappelijke achtergrond

Een korte uitleg over de inhoud van de producten en techniek

 

Het Infuzion System® is een baanbrekende technologie waarbij metaal is vervangen door gespecialiseerde koolstofvezel, waardoor het risico op huidverbranding wordt geëlimineerd. Met een ingebouwde sensor wordt hyaluronzuur nauwkeurig gedoseerd en met behulp van elektrische stroom aan de huid toegediend.

Het hyaluronzuur wordt vervaardigd met een speciaal aangepaste pH-waarde voor optimale penetratie in de huid en de cellen. Het resultaat blijft tot zes maanden behouden na een kuur van drie behandelingen. Daarna is slechts één behandeling elke zes maanden nodig om het celgeheugen te activeren en het fantastische resultaat te behouden.

Het effect met het Infuzion System® in vergelijking met een klassiek huidverzorgingsproduct is uitgebreid. Door de penetratie via de haarfollikel en zweetklier naar de huidcellen, neemt het effect van hyaluronzuur toe met 16 tot 20 keer in vergelijking met het aanbrengen van de stof op de huid.

Het Infuzion System® biedt twee behandelingsproducten: BOOZTER en VOLYMIZER, die beide bestaan uit niet-dierlijk hyaluronzuur*. BOOZTER bevat hyaluronzuur, vitamines en antioxidanten om fijne rimpels en donkere kringen onder de ogen te verminderen. VOLYMIZER is puur hyaluronzuur met een grotere moleculaire massa, wat extra volume geeft. *niet-pathogene microbiële fermentatie.

Het voordeel van hyaluronzuur is dat het een unieke eigenschap heeft om vocht vast te houden, tot meer dan 1.000 keer zijn eigen gewicht aan water. Wat weinig mensen weten, is dat ons lichaam zelf hyaluronzuur produceert en dat het ook in onze ogen, gewrichten en bindweefsel voorkomt. Daarom is hyaluronzuur een van de beste middelen om veroudering tegen te gaan en als smeermiddel in het lichaam te functioneren.

japanse headspa antwerpen

"Geen naalden, geen downtime, alleen prachtige resultaten."

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.