Skip links

Microneedling

De gekende behandeling dat rimpels, littekens en pigmentatie kan verminderen

De revolutionaire huidverzorgingsbehandeling

Microneedling stimuleert de fibroblast tot een maximum om collageen, elastine en hyaluronzuur aan te maken.

Skinpen microneedling

SkinPen is krachtiger, preciezer en veiliger dan ooit tevoren.

Ontdek de ongelooflijke voordelen van microneedling voor een perfecte huid. De behandeling kan (acne) littekens, pigmentatie, onregelmatige huidstructuur, huidverslapping en fijne lijntjes verminderen tot bijna volledig verwijderen.

1ste goedgekeurde microneelding pen ter wereld.

De SkinPen is het eerste FDA goedgekeurde microneedling oplossing ter wereld. Het heeft naast een FDA goedkeuring tevens een medisch CE keurmerk klasse II en een ISO13485 certificaat.

Voordelen van microneedling met SkinPen:

Microneedling

Enkele belangrijke vragen en antwoorden.

Meest gestelde vragen en antwoorden over Microneedling.

Met een filler injecteert een cosmetisch arts gecrosslinked hyaluronzuur plaatselijk in de rimpels waardoor ze gaan opvullen. Dit blijft maanden zitten en wordt door het lichaam langzaam aan weer afgebroken. Echter met de huid die om de rimpel zit gebeurd niets. Met de SkinPen behandelen we de hele huid, echter wordt er niets in gespoten maar stimuleren we de natuurlijke functies van de huid. Hiervoor heb je wel wat geduld nodig want dit proces kan enkele weken tot een jaar duren. Onze ervaring is dat de combinatie van een filler en SkinPen behandeling ontzettend mooi is als je rimpels hebt maar ze mogen niet tegelijkertijd ondergaan worden.

Dit is een beetje verschillend per huidtype en indicatie. Een gemiddelde kuur bestaat uit 3 tot 6 behandelingen met een tussenpoos van 4 weken.

  • huidverjonging: we starten met 3 behandelingen waarna we 3 maanden stoppen om te kijken wat het gedaan heeft. Na deze 3 maanden kijken we of er nog meerdere behandelingen nodig zijn.
  • acne littekens: hierbij starten we in de meeste gevallen met 6 behandelingen met een tussenpoos van 4 weken. Na 3 behandelingen kijken we wel samen hoe de vorderingen zijn. Oppervlakkige littekens hebben minder behandelingen nodig dan diepe littekens.

HOE GAAN WE TE WERK?

INTAKE GESPREK

Nadat we via een intake gesprek de nodige info hebben besproken over wat jouw huid nu precies nodigt heeft, gaan we je uitnodigen om op onze comfortabele behandeltafel plaats te nemen.

stap 1

REINIGING EN ONTSMETTING

We starten met het reinigen van u gezicht en maken ons er hierdoor zeker van dat we steriel werken en de eerste oppervlakkige onzuiverheden verwijderen.

huid reinigen
stap 2

OPSTART BEHANDELING

We starten met de Microneedling behandeling zelf. Door middel van hele kleine, steriele naaldjes die vibrerend op de huid terecht komen worden kleine microkanaaltjes in de huid gemaakt. Tijdens de behandeling wordt reeds het natuurlijk herstelproces diep in de huid geactiveerd waardoor nieuw collageen (type 3) en elastine aanmaken. De huid zal er meteen steviger en voller uitzien, uw huidteint zal egaler, frisser en stralender worden. Medisch micro-needling is de meest effectieve behandeling en zorgt daardoor voor een zichtbaarder resultaat.

De SkinPen collageen inductietherapie kan voor vele indicaties worden ingezet:

stap 3

Verkoelend vliesmasker

* Bij te boeken
Werking

Deze Luxueuze behandeling bestaat uit een Microneedling fase met de SkinPen welke afgerond wordt met een nabehandeling met het Premium Biocellulose Masker. Een doorschijnend tweede huid masker welke zich perfect aansluit op de behoefte van de huid na een SkinPenbehandeling. Het masker verzacht de gevoelige huid die jeukt of trekkerig aanvoelt. Daarbij kalmeert en verzorgt het masker de huid op comfortabele wijze waarbij het natuurlijk genezingsproces van de huid wordt ondersteund.

stap 4

NA DE BEHANDELING

• Je krijgt van Medclinic & Wellness Delizia twee tubes mee naar huis voor de nabehandeling. Deze zijn inbegrepen in de prijs van de behandeling.

• De eerste 24 uur na de behandeling gebruik je de Skinfuse hydraterende creme (tube 1). Dit mag meerdere keren per dag. Gebruik geen andere producten, ook geen foundation of zonnecreme.

• Wacht minstens 24 uur tot na de microneedling behandeling om te starten met de Rescue herstellende creme (tube 2). Je mag je huid ook opnieuw reinigen met een zeer milde reiniger, ook bij ons verkrijgbaar. Bescherm je huid vanaf nu ook dagelijks met zonbescherming.

• Vier dagen na de behandeling mag je opnieuw jouw eigen producten gebruiken en zullen we je hierin volledig begeleiden en producten aanbevelen. Je mag dus weer actieve ingrediënten zoals vitamine A en vitamine C gebruiken.

Microneedling prijzen

Onze prijzen zijn inclusief btw.

per behandeling

€159

Inclusief 2 tubetjes voor de nabehandeling.

Bij het nemen van een pakket met meer behandelingen worden de prijzen veel gunstiger.

per behandeling

€179

Inclusief vliesmasker + 2 tubetjes voor de nabehandeling.

Bij het nemen van een pakket met meer behandelingen worden de prijzen veel gunstiger.

*Bij het nemen van een pakket met meer behandelingen worden de prijzen veel gunstiger.

*Is het de 1e keer dat je bij ons een SkinPen behandeling boekt, kies dan “je 1e SkinPen behandeling”. Bij deze behandeling ontvang je een gratis intake en huidscan.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.