Skip links

Rebuilding Treatment

Herstelling voor het haar

Herstelling voor het Haar: Ontdek de Weg naar Gezonder, Sterker Haar

Een exclusieve behandeling voor het herstellen van beschadigd haar. Bij ons begrijpen we de frustratie die gepaard gaat met beschadigd haar, of het nu wordt veroorzaakt door overmatig gebruik van hittegereedschap, chemische behandelingen of milieu-invloeden. Gelukkig hebben we de perfecte oplossing om je haar nieuw leven in te blazen en zijn natuurlijke glans en kracht terug te geven.

rebuilding behandeling antwerpen
Haarherstelling

Rebuilding Treatment

Beschadigd haar kan een verscheidenheid aan problemen veroorzaken, waaronder breuk, gespleten haarpunten, dofheid en verlies van elasticiteit. Dit kan je zelfvertrouwen aantasten en je haar er futloos en levenloos uit laten zien. Het is echter belangrijk om te onthouden dat beschadigd haar niet permanent hoeft te zijn. Met de juiste behandelingen en producten kan je de gezondheid van je haar herstellen en versterken.

Transformeer je Haar

Herstelling voor het haar

Hierbij brengen we producten met een herstellende reiniging van de hoofdhuid en geven we een ontspannende massage. Belangrijke ingrediënten zijn biodynamische iris die verkwikkende eigenschappen heeft voor futloos en dof haar en de regeneratie bevordert. Biologische basilicum geeft voeding, vocht en glans aan de haarvezels en versterkt zwak haar.

Rebuilding Treatment Antwerp

Enkele belangrijke vragen en antwoorden.

Meest gestelde vragen en antwoorden over onze Rebuilding Treatment behandeling

De frequentie van de behandeling kan variëren afhankelijk van de conditie van je haar en je individuele behoeften. Over het algemeen wordt aanbevolen om de behandeling om de 4-6 weken te herhalen voor optimale resultaten.

Ja, onze Rebuilding Treatment is geschikt voor alle haartypes, inclusief beschadigd, droog, gekleurd, chemisch behandeld en fijn haar. De behandeling wordt op maat gemaakt om aan de specifieke behoeften van jouw haar te voldoen.

De duur van de behandeling kan variëren afhankelijk van de lengte en dikte van je haar, maar over het algemeen duurt het ongeveer 1-2 uur. Er is geen downtime nodig na de behandeling, dus je kunt direct na de behandeling je normale activiteiten hervatten.

HOE GAAN WE TE WERK?

stap 1

Consultatie en Haaranalyse:

Onze ervaren haarprofessionals beginnen met een grondige consultatie om jouw specifieke haarbehoeften te begrijpen. We voeren een gedetailleerde analyse uit van de conditie van je haar, waarbij we letten op factoren zoals beschadiging, textuur en behoeften. Deze stap is essentieel om een behandeling op maat te kunnen samenstellen die perfect aansluit bij jouw haar.

stap 2

Aanbrengen van de Behandeling:

Nadat we jouw haarbehoeften hebben vastgesteld, gaan we verder met het aanbrengen van de Rebuilding Treatment. Onze haarprofessionals passen de behandeling zorgvuldig toe, waarbij ze ervoor zorgen dat alle delen van je haar gelijkmatig worden behandeld. De herstellende formule wordt van de haaraanzet tot de puntjes aangebracht, waardoor het diep in de haarschacht kan doordringen en beschadigingen kan herstellen.

stap 3

Inwerktijd en Verzorging:

Nadat de Rebuilding Treatment is aangebracht, laten we de herstellende formule enige tijd intrekken om maximale absorptie en effectiviteit te garanderen. Tijdens deze inwerktijd kun je ontspannen en genieten van een rustgevende ervaring. Sommige behandelingen kunnen worden versterkt met behulp van warmte, zoals een stoomkap, om de penetratie van de ingrediënten te verbeteren.

stap 4

Nazorg en Advies:

Na de inwerktijd spoelen we de behandeling grondig uit je haar en voltooien we de behandeling met een professionele afwerking. Onze haarprofessionals geven je deskundig advies over hoe je je haar thuis kunt verzorgen om de resultaten van de behandeling te behouden en verdere schade te voorkomen. Ze kunnen ook aanvullende producten aanbevelen die je kunt gebruiken om je haar tussen behandelingen door te onderhouden en te versterken.

japanse headspa antwerpen

Ontdek de kracht van herstel - Transformeer je haar met onze Rebuilding Treatment!

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.