Skip links

EMS training Antwerpen

Voor een sterker en gezonder lichaam

High Intensity Electro Magnetic Stimulation

Een innovatieve trainingsmethode die het mogelijk maakt om spieren te versterken, vet te verbranden en het lichaam te vormen met minimale inspanning en maximale resultaten.

ems antwerpen

EMS: de moeiteloze weg naar een strakker lichaam!

Deze behandeling is volledig pijnloos en vereist geen anesthesie. Tijdens de sessie kunnen patiënten comfortabel zitten en ontspannen terwijl het apparaat spiersamentrekkingen uitvoert, gelijk aan meer dan 20.000 "crunches" voor de buikspieren of "squats" voor de bilspieren! En dit alles gebeurt in slechts 20 minuten per behandeling.

De impulsen worden geleverd via elektroden die op specifieke spiergroepen worden geplaatst, waardoor een intensieve en effectieve training ontstaat zonder de noodzaak van zware gewichten of langdurige sessies in de fitness!

Waarom EMS bij Med Clinic Antwerpen?

Bij Med Clinic Antwerpen streven we naar het leveren van hoogwaardige EMS-diensten die voldoen aan de unieke behoeften en doelen van elke cliënt. Hier zijn enkele redenen waarom u voor EMS bij ons zou moeten kiezen:

Ons team van ervaren en gecertificeerde trainers staat klaar om u te begeleiden bij elke stap van uw EMS-reis. Of u nu een beginner bent of een ervaren sporter, wij zorgen ervoor dat uw trainingen veilig, effectief en op maat gemaakt zijn.

We begrijpen dat elk lichaam uniek is en daarom ontwikkelen we gepersonaliseerde trainingsprogramma's die zijn afgestemd op uw specifieke doelen, fitnessniveau en eventuele medische overwegingen.

Met EMS kunt u in korte tijd indrukwekkende resultaten behalen. Een typische EMS-sessie duurt slechts 20-30 minuten, maar biedt dezelfde voordelen als meerdere uren traditionele training. Dit maakt EMS ideaal voor drukbezette individuen die maximale resultaten willen behalen met minimale tijdinvestering.

Onze EMS-trainingen worden uitgevoerd met geavanceerde apparatuur van de hoogste kwaliteit om ervoor te zorgen dat uw ervaring veilig, comfortabel en effectief is. We zorgen ervoor dat u zich op uw gemak voelt tijdens elke sessie.

ems Antwerpen
We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.