Skip links

TCA Peeling

Weg met onzuiverheden, fijne lijntjes, grove huidstructuur en oppervlakkige pigmentvlekken

Huidvernieuwing met TCA Peeling bij Med-Clinic

Een populaire behandeling die helpt bij het verbeteren van de huidtextuur, het verminderen van fijne lijntjes, het verminderen van pigmentvlekken en het herstellen van een jeugdige gloed.

tca peeling Antwerp

Wat is een TCA Peeling?

TCA Peeling staat voor Trichloorazijnzuur Peeling, een chemische peeling die wordt toegepast om de huid te vernieuwen en te verjongen. TCA wordt al tientallen jaren gebruikt in de dermatologie vanwege zijn effectiviteit bij het verbeteren van verschillende huidproblemen. Deze peeling werkt door de bovenste lagen van de huid te exfoliëren, waardoor de groei van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd.

Voordelen van TCA Peeling:

Natuurlijke Schoonheid Onthuld: TCA Peeling bij Med Clinic

TCA werkt door de buitenste lagen van de huid te exfoliëren, waardoor de productie van nieuwe huidcellen wordt gestimuleerd en de huidtextuur wordt verbeterd. Deze peeling kan worden aangepast aan verschillende huidtypes en ernst van de huidaandoening, waardoor het een veelzijdige behandelingsoptie is voor het bereiken van een gezondere en jeugdiger ogende huid. Het resultaat is een gladdere, egalere huid met een jeugdige uitstraling.

tca peeling antwerpen

HOE GAAN WE TE WERK?

Intake gesprek

Nadat we via een intake gesprek de nodige info hebben besproken over wat jouw huid nu precies nodig heeft, gaan we je uitnodigen om op onze comfortabele behandeltafel plaats te nemen.

Voorbereiding:

Voor de behandeling is het belangrijk om uw huid goed voor te bereiden. Dit kan het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten en het vermijden van bepaalde medicijnen omvatten, afhankelijk van de aanbevelingen van uw huidspecialist.

Behandeling :

De huidspecialist zal uw huid reinigen en prepareren voor de peeling. Vervolgens wordt de TCA-oplossing gelijkmatig aangebracht op de huid van het gezicht, de nek of andere gewenste gebieden. U kunt een licht branderig gevoel ervaren tijdens de toepassing, maar dit is meestal goed te verdragen.

Nazorg:

Na de behandeling zal uw huid rood worden en kan er schilfering optreden, wat normale reacties zijn na een TCA-peeling. Het is belangrijk om uw huid te beschermen tegen de zon en om eventuele instructies van uw huidspecialist op te volgen voor de juiste nazorg, zoals het gebruik van specifieke huidverzorgingsproducten en het vermijden van intensieve fysieke activiteit.

Opvolgafspraken:

Om de voortgang te evalueren en verdere behandelingen te plannen, zullen opvolgafspraken worden gepland met uw huidspecialist. Deze afspraken zijn essentieel voor het behalen van optimale resultaten en het behouden van een gezonde huid.

Resultaten

Na een TCA-peeling zult u geleidelijk verbeteringen zien in de textuur en helderheid van uw huid. Fijne lijntjes en pigmentvlekken zullen geleidelijk vervagen, waardoor uw huid er jonger en stralender uitziet. Voor optimale resultaten kunnen meerdere behandelingen nodig zijn, afhankelijk van uw individuele huidconditie.

Waarom kiezen voor Med Clinic?

Bij Med Clinic streven we naar uitmuntendheid in elke behandeling die we bieden. Onze huidspecialisten zijn zeer bekwaam en hebben uitgebreide ervaring in het uitvoeren van TCA-peelingen. We gebruiken alleen hoogwaardige producten en zorgen ervoor dat elke behandeling wordt aangepast aan de unieke behoeften van onze klanten.

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.